Onsdags/fredagspong

Vad är onsdags/fredagspongen?

Onsdags/fredagspongen är definitionen av vårt budskap sällskapet i fokus. Det är när vi  står för allt utom den valfria drycken du vill förtära. Lokal, muggar, bollar you name it.

Dyk upp på onsdags/fredagspongen som medlem eller som vanlig deltagare (självklart säljer vi medlemskapet på plats om du önskar att gå med). En fantastisk möjlighet att skaka dom lurviga och bränna av lite ånga i veckorna. På fredagar efter evenemangets slut så bär det av vidare till hemmaborgen KÅREN och festar ni med oss så har vi 50+ i företräde!

Meningen med onsdags/fredagspongen

Vi arrangerar dessa pongar i syftet att alla som vill ska kunna komma och testa på denna fantastiska college-sport som världen över är känd som beerpong. Nybörjare eller aktiv spelare är fullständigt irrelevant här. Spela med din bästa vän eller testa dig fram till din perfekta beerpong-partner. Här umgås vi verkligen tillsammans med varandra för att skapa gemenskap.

Turnering

Om våra turneringar

Om våra turneringar

Det var här allting började. Idén om en beerpongturnering vid Örebro universitet. Sedan hösten 2012 har våra turnerignar varit vårt största evenemang och kommer så att förbli. Här samlar vi alla beerpongspelare från alla de som siktar på guldet till dom som bara vill spela för den sociala delen av evenemanget.

Från "pavven" till "kåren"

Sedan turneringen under höstterminen 2012 har vi haft en fantastisk utveckling på turneringsfronten. Från 16 lag i första turneringen är vi nu uppe på 128 lag blott 3,5 år senare. Detta mycket tack vare Örebro kårhus och deras varma mottagande av våra turneringar.