Samarbetspartners

Genom att bli samarbetspartner med Örebro beerpongsällskap är du aktivt med och bidrar till det aktiva studentlivet vid Örebro universitet. Kontakta oss med förslag på samarbete eller om lyckan är med oss någon form av sponsringsförslag så svarar vi så fort vi bara kan!

Kontakt sker lättast till info@beerpongsallskapet.se

Örebro Kårhus

Kårhuset är en del av studentlivet i Örebro och dit går vi gärna för att umgås. Sedan våren 2015 är det här vi håller våra beerpongturneringar, något om passa oss som handen i handsken då vi anser att det är det optimala stället att kröna våra beerpong-champs.

www.orebrokarhus.se

Örebro Studentkår

Studentkåren hjälper oss att driva vår förening på alla sätt. De bistår med rådgivning av stadgar, ekonomi och tips.

www.orebrostudentkar.se

Radio Campus Örebro

Radio Campus är en fantastiskt talangfull och skitrolig stutentförening som alltid är på plats och livesänder våra turneringar och gör dessa till fantastiska podcasts som hjälper oss att sprida beerpongens glada meddelande.   

www.radiocampus.se

Beerpongkungen

Beerpongkungen är vår samarbetspartner som har hjälpt till att skapa våra fenomenala turneringsbord. Vi ser fram emot ett kommande samarbete tillsammans med de regerande kungarna av beerpong.

www.beerpongkungen.se

T&S Reklam

T&S reklam är det fantastiska tryckeri där vi beställer våra ikoniska blåa jackor och t-shirts. Även större tryckmaterial som roll-ups och fotoväggar.

www.tsreklam.se