Hall of fame

Food junkies
Örebro kårhus, 128-lag, 7/5 2016

Dessa fenomenala lirare kan med största sannolikhet titulera sig Närkes bästa beerponglag. Efter en intensiv och otroligt spännande final som slutade 10-9 till deras fördel står dom nu som champs. Att vinna en beerpongturnering av den här storleken kräver många karaktärsdrag som skiner igenom tydligt när Food junkies kastar pingisbollar.

ÖBS kunde inte vara mer imponerade över er prestation och hoppas att vi får se er göra upp om guldet även i höst. Största möjliga gratulationer!

Good cup, Bad cup
Örebro kårhus, 64-lag, 4/12 2015

När den ena pratade glatt med motståndarna passade den andra på att studsa. Det är lite så det fungerar när man möter dessa beerpongmästare. Good cup, bad cup spelade sig genom turneringen med en kastteknik som inte kan beskrivas som annat än fullständigt graciös.

Good Cup, bad cup är regerande mästare beerpongmästare i Örebro, får vi se en fantastisk repris på detta under 2016 måntro?

Stort grattis önskar ÖBS styrelse!

Spjuten
Örebro kårhus, 64-lag, 2/10 2015

Fredrik Bergendahl och den tidigare styrelsemedlemmen Pontus "Pece" Christoffersen hade inga problem att besegra lag skitstövel i finalen av denna brutala kraftmätning till turnering. Med fantastisk laganda och ett ständigt glatt humör genom hela kvällen visade man att gammal trots allt vet bäst.

Deras tidigare veteranstatus (eftersom dom båda vart med och spelat sedan hösten 2012) byts här med ut till legendstatus, det blir lätt så när man vinner Närkes största beerpongturnering. Stort grattis killar, vi ser fram emot att se er försvara er titel.

Morgan & Ola-conny
Örebro Kårhus, 64-lag, 27/3 2015

I den största turneringen vi någonsin arrangerat (änsålänge), med 64 lag som kämpar om förstaplatsen (och ytterligare +60 lag på reservlistan) var det Morgan  & Ola-Conny som tillslut plockade hem dom efterlängtade guldmedaljerna. Kårhuset levererade en fantastiska afton och studenterna bistod med en otrolig stämning, ser man någon le på Örebro universitets campus är det högst troligt att det är den här kvällen dom tänker på.

Morgan & Ola-conny ni har vunnit en av sveriges största beerpongturneringar. RESPEKT!

Smärre
Röda Paviljongen, 40-lag, 24/10 2014

Vi tror stenhårt på att beerpong är en gentlemannasport som vi alla spelar för att göra varandras tillvaro lite trevligare, lite mer spännande och kort och gott lite annars.

Lag smärre med svärmorsdrömmarna Jonas och Kim var artiga ända tills sista muggen satt och gav under hela finalen komplimanger till motståndarna (psykning eller rent spel får ni avgöra) men vi ser det som det ultimata beviset på att örebro har dom bästa beerpongspelarna i Sverige, och den här kvällen ägdes av två killar som fick spela turneringen pga avhopp från andra lag.

Jonas och Kim...annaaaarssss?

Alcohooligans
Röda paviljongen & Tybblelokalen, 2-3/5 2014

Under två regniga dagar spelades det beerpong tills fingrarna blödde, slutligen efter 48 timmars turnering stod Alcohooligans som segrare. Ett par killar som bokstavligen lekte sig genom hela turneringen med det mest spännande utförandet av ett "arc-shot" vi någonsin sett (det kändes som att vi behövt minst 4 meter i takhöjd). I en turnering där många föll bort andra dagen så krigade Joni och Hampus genom turneringen på ett sätt som bara två riktiga hjältar kan göra.

Jonis beerpongande fortsatte och idag är han invald i styrelsen 15/16. Håll till godo folket, här har ni tappat en vass motståndare.

Diamantnipplar & stålskinkor
Röda Paviljongen, 40-lag, 4/4 2014

Ingen kunde rå sig på denna power-kombination, vad många inte visste vid den här tiden var att Diamantnipplar & Stålskinkors lag bestod av två av ÖBS första styrelsemedlemmar, nämligen Martin Brännström och Robin Hansson. Två riktigt gosiga killar med gott om självsäkerhet, dock aldrig utan den där busiga glimten i ögat.

Deras vinst kommer kanske inte skrivas in som den största i beerpong-historien, men vi kan lova att det aldrig kommer skrattas så gott kring en beerpongmatch som när Diamantnipplar & Stålskinkor står som utmanare. All lycka önskar sällskapet!

Ålandsmaffian
Röda paviljongen, 40-lag, 29/11 2013

"DET ÄR INTE MÖJLIGT DET ÄR INTE MÖJLIGT"

Orden kommer från Niklas Hargell som skriker med full lungkapacitet, dom orden ekar fortfarande i "pavvens" smått kladdiga lokal.  Ålandsmaffian förevigar sig själva som outstanding i turneringssammanhang, tre turneringsvinster inom loppet av två år. Det är en prestation värdig bragdguldet, nobelpriset och en egen stjärna på hollywoods gator. Beerpongsällskapet vet att det kommer aldrig finnas ett lag som är så viktigt för beerpongens existens. Vem vet, när man minst anar det så kanske dom dyker upp tillsammans igen och visar världen vart man kan nå om man bara vill.

Ekorrarna
Röda Paviljongen, 40-lag, 27/9 2013

Fredrik och Kasper är definitionen av härliga beerpongspelare, alltid ett leende på läpparna, förrutom när dom inte har det såklart, men alltid annars!

Ekorrarna kantades av ett pressat schema innan turneringen och ingen visste om dom ens skulle kunna ställa upp. Sen sker det där man bara ser i hollywood-filmer. Kasper kommer i sin vita rustning på en mäktig hingst och Fredrik "får någonting i ögat". Kärleken och vänskapen lyser starkare än solen denna härliga septemberafton. Med en fullständig utklassning på 10-1 i finalen kan vi inte tänka oss ett bättre avslut.

Täljenätverket
Röda Paviljongen, 32-lag, 10/5 2013

Som en blixt från klar himmel var vad hela "pavven" tänkte när Täljenätverket spelade hem segern i den tredje turneringen ÖBS arrangerade vid universitetet. Täljenätverket spelade ett tufft och stenhårt spel med ögonen konstant fästa på förstapriset. Om det hade funnits pokemonkort för beerpongentusiaster hade dessa finlirare definitivt vart värda en hel del.

Varma gratulationer och må era kastarmar alltid hålla högsta klass!

Ålandsmaffian
Röda Paviljongen, 32-lag, 1/3 2013

Dom gjorde det igen, dom behövde knappt ta i...Ålandsmaffian är efter den här turneringen det första lag att lägga beslag på förstaplatsen för andra gången i Örebro Beerpongsällskaps historia, man kan inte annat än applådera. Vi brukar ofta säga att "att få se Ålandsmaffian spela beerpong är som att hitta en enhörning som äter fyrklöver", som ni kanske förstår är det alldeles för få som kommer ha det nöjet under sin livstid.

Hatten av för Örebros mesta mästare.

Roos & Andersson
Röda paviljongen, 16-lag, 11/1 2013

När ålandsmaffian som givna favoriter åkte ut låg landsvägen öppen för radarparet Roos & Andersson. Dessa muskelpaket med mer visdom än Gandalf spelade smart, effektivt och med mycket kärlek.

Deras passion för det gyllene innehållet i muggarna och en unik förmåga att hålla huvudet kallt resulterade därmed i en historisk askungensaga. Beerpongen börjar här få fäste vid Örebro universitet och Roos & Andersson är en starkt bidragande faktor till beerpongens status idag. Stort grattis och tack önskar vi i ÖBS.

Ålandsmaffian
Röda Paviljongen, 16-lag, 2/10 2012

Örebro beerpongsällskaps första arrangerade turnering spelades den 2 oktober 2012 i Röda paviljongen. Det var bara 16-lag som deltog men det rankas än idag som en av dom tuffaste turneringar vi arrangerat. Som vinnare stod ett par hungriga Ålänningar med en bollkänsla som får Ronaldinho att titta i kors. Dessa fantastiska killar var inga mindre än Ted Göstas och Kristoffer Josefsson, att Ålandsmaffian är en ikon för beerpongen i Örebro är ingen slump.

p.s tittar man nära och kan sin ÖBS-historia vet man att man idag kan hitta både Ted och "Stoffe" inbakade i vår logotyp.