Vad är Örebro Beerpongsällskap?

Örebro Beerpongsällskap är en studentförening som erbjuder en mötesplats för alla studenter vid Örebro universitet. Vi arrangerar turneringar och evenemang där alla kan visa sina färdigheter i gentlemansporten beerpong. Med ÖBS får man möjlighet att lära känna nya människor i stort sett vid varje evenemang.

"Vi jobbar tillsammans med varandra för att skapa en gemenskap"

  • Niklas Hargell, grundare ÖBS
Vad gör ÖBS?

Örebro Beerpongsällskap arrangerar turneringar där studenter och beerpongspelare kan mäta sina färdigheter mot varandra och tävla om titeln som Örebros bästa beerponglag.  Vi arrangerar även Onsdagspong, antingen i Tybblelokalen eller i Röda Paviljongen så att studenter från hela universitetet kan komma och spela för nöjets skull, testa på beerpong eller helt enkelt jobba lite extra på sin kastarm inför en turnering. Sedan 2016 har vi också börjat arrangera studentresor ner till alperna tillsammans med Nortlander.

Vision

Visionen är att skapa något som alla studenter i Örebro kan ta del och njuta av. Att bygga broar mellan alla studenter på Örebro universitet, oavsett kårsektion. Det finns plats för alla i Örebro Beerpongsällskap.

Hört om ÖBS

"Att ha ÖBS med som arrangörer på vår Collegefest gjorde festen till den bästa någonsin. / Sektionen GIH:s festkommitté".

Vi som arbetar med ÖBS

Övre raden från vänster: Melkan, Emmeli, Tommy och Ted.

Nedre raden från vänster: Niklas, Nils och Glenn

Grundarna av ÖBS Niklas och Nils. Foto: Sandra Norling